Categorieën

Warmtepompen en Airco

Airco kopen

Bent u opzoek naar een goede airconditioning voor in uw huis? Zoek niet langer, wij heben verschillende soorten en maten voor u in ons assortiment. Of u nou opzoek bent naar een mobiele airco of een vast airconditioning systeem voor in uw huis. Wij hebben het allemaal. Met deze warme dagen is het lastig om het in huis koel te houden. Onze zomers worden steeds warmer en een airconditioningsysteem kan u helpen deze zomers door te komen. 

Mobiele airco

Een mobiele airco kan u helpen om plaatselijk verkoeling te vinden, bijvoorbeeld op uw slaapkamer. Het geeft net dat beetje verkoeling wat we nodig hebben bij warme temperaturen, vooral op uw bovenverdieping kan het warm worden. U wilt natuurlijk wel een goede nachtrust hebben, ook in de zomermaanden. 

Vaste airco unit

Wilt u graag uw hele huis heerlijk koel houden met dit weer? Dan kunt u ook gaan voor vaste airco units. We hebben een uitgebreide keuze die bij ieder type huis kan passen. Geen idee hoe u dit moet installeren en aansluiten? Geen probleem wij helpen u met al uw vragen!